Britt-Marie
Undersköterska, Rehabassistent & Friskvårdande sytokig hundinstruktör för både Rallylydnad och Balansboll som gillar att vara i skogen och träna tillsammans med egna och andras hundar och deras förare/ägare. Det är skönt att bara vara i skogen också, tävlingar är inte aktuella just nu.

Hundintresset har väl alltid funnits men när jag bodde hemma sa de alltid "Hund det får du skaffa när du blir stor och flyttar hemifrån". När sen Fridolf föddes föll alla bitar på plats. Jag har svårt att tänka mig ett liv utan hundar. Alla som känner mig vet att hundar alltid kommer på tal i min närhet. 

Är en av "tjejerna" i en Hundjunta som träffas en gång i månaden för att bla prata hund. Det säger kanske allt eller iallafall mycket. Tävlingar kanske inte alltid är det som är det viktigaste även om det är kul om det går bra och det blir kvittot på att träningen varit lyckad.

För mig är det allra viktigaste att hundar och människor har det bra tiden de har tillsammans och att hundarna får utlopp för de färdigheter de är avlade för. 

Det är jag som fixar & trixar med kamera, redigeringsprogram så hemsidan ser ut som den gör.

B-M-ToP
Britt-Marie,
Posse & Tippen
Nyårsdagen 2019

Janne (en av Grabbarna så klart)
Produktspecialist (gruvbuse), jägare, musiker och  ägare av stående fågelhunden Lokkeberget´s Ice-Tip. En alldeles egen hund som han så länge längtat efter att skaffa.

Med envishet, konsekvens och kärlek har han tränat "Tippen" till att bli den mest fantastiska Kleiner MünsterLänder man kan tänka sig.

Janne är den som sköter det mesta i veckorna när det gäller skötseln av familjens fyrbeningar & lite till. Om han inte är på tjänsteresor förståss. 

Är den som har det rätta körkortet som gör att vi kan semestra tillsammans alla fyra runt omkring i Sverige & ha husvagnen med oss.

Skog o mark i alla tänkbara väder och årstider från tidig morgon till sen kväll, det är livskvalitet.

Det är väl tänkt att de filmer han tagit ska redigeras & läggas ut här på hemsidan också så småningom.


J-ToP
Janne,
Posse & Tippen
Nyårsdagen 2019