Svenska kennelklubben hittar du det mesta om det som handlar om hundar.

Flatcoated Retrieverklubbenoch vår sektion Bergslagen finns allt som handlar om Flattar tex jaktprov, Workingtest, utställningar och annat "matnyttigt" rörande rasen.

Svenska Spaniel och Retriverklubben med bla Bergslagsavdelningen  är specialklubben för sveriges största jakthundsraser.

Kennel LopplådanKennel Håll Fast, som Posse kommer ifrån. Sort Guld och Kennel Pumpans är några av många uppfödare av Flatcoated Retriever.

Kennel I-Vassens som drivs av EvaThorén Söderström är den kennel som Mozart kommer ifrån. Hon har naturligtvis en hemsida. Kolla lite på den får ni se, mycket smått och gott.

Mozarts syrras mattes blogg. Här finns lite av varje om Vega och hennes flock.

Svenska Vostehklubben  är en av landets äldsta specialklubbar. Den representerar och administrerar flera raser i gruppen kontinentala stående fågelhundar och SVK Mellansvenska är en av avdelningarna.

Kennel Münstergården och Rogstabergets Kennel är några av de svenska uppfödarna av Kleiner Münsterländer. 

Tippens pappa och brorsa har också en hemsida värd att besöka. Hemsidan.

Kennel Woppers och Kennel Leonberget´z  föder upp Dansk Svensk Gårdshund. Uppfödarna är med i den berömda "Hundjuntan" så klart.

Hånkatorpets Hundpensionat rekommenderas varmt och ligger i Skinnskatteberg. Ägs och drivs av Monica Rehnberg som även har ovanstående Kennel Leonberget`z

Kennel Kurbitz föder upp Portugisisk vattenhund i Avesta. 

Norbergs kenneklubb. Här händer det lite allt möjligt.

 

Smedudden finns i Halvarsviken men är också namnet på en hemsida med bilder på både tama & vilda djur. Författare Lizzy Lagmyr.  

Massor med superfina naturbilder på Tommy Brinksäters hemsida.

Tommy Stahres hemsida finns mycket smått & gott. djur, natur, musik och naturligtvis är det fina foton.

Annexet Friskvård i Fagersta

 

 

Sommaren 2008

M&T bästa framsida

 

Hund m radio